21 augusti 2010 i Linköping

Tävling i Linköping
Det här blev ingen toppentävling precis. Jag mådde uselt och Oscar verkade trött. Klart han inte hade någon lust när inte matte hade det.

Vi startade som nummer ett direkt på morgonen. Då ska man ligga i sängen tycker Oscar. Han gjorde allt det han skulle men tvekade lite i att springa runt runt på avstånd. Vi fick till det ganska bra i takt till musiken den här gången, men ingenting kändes riktigt bra helt enkelt.

Musik: "Oh boy!" med Peps Persson
5:e plats av sju stycken tävlande.  78,25 poäng.  Brons

Uppvisning på Linköpings stadsfest
När Linda kom åkte vi iväg till Kungsträdgården i Linköping där det var fullt pådrag. Massor av barn och vuxna, hundar, scen, musik och allt möjligt. Nu var det dags för uppvisning i agility och freestyle. Linda och jag körde våra program i freestyle och tjejerna från Linköpings BK körde agility. Det var roligt att uppträda med så mycket publik och riktig musikanläggning - maximal störning med andra ord. Det gick faktiskt riktigt bra med tanke på hur känslig Oscar är. Han fixade avståndsgrejjerna väldigt bra tycker jag och började självmant springa baklänges runt hinken innan jag gav kommandot : ) Uppvisningen räddade den här dagen. Ingen bedömning, bara freestyle.