15 augusti 2010 Tidaholms HU

Mina försök till att träna före den här tävlingen var misslyckade. Det har varit varmt och kvavt och Oscar har varit trött och mest velat ligga och mysa istället. Han var också okoncentrerad när vi kom till Tidaholm och jag hade inte lyckats köra igenom programmet alls innan utan bara kunnat träna korta sekvenser då han plötsligt inte varit så intresserad av att träna.

Jag hade inte alls planerat in den här tävlingen men anmälde mig i sista stund då jag kom på att det inte var så fasligt långt att åka. Vi anlände på lördagkvällen och då drog jag igenom programmet som jag för övrigt inte alls var nöjd med. Programmet, som innehåller lite mera och helt nya distansrörelser, ville jag prova på tävling för att se hur det fungerade. På kvällen var det grillning på klubben och natten tillbringade vi på madrass i bilen utan sömn.

På söndagen var Oscar fortfarande okoncentrerad men jag vet ju att det brukar bli bättre efter ett par omgångar på tävlingsplan. Första omgången kändes han lite stirrig och var inte riktigt med. Han är lättskrämd och skyggade för något utanför plan. Andra starten gick bättre då han hade bra koncentration. Lite stopp i flytet blev det dock men annars gick det helt okej och vi fick ganska bra poäng. Som vanligt var det trevligt att träffa lite freestylenördar. : )

Musik: "Oh boy!" med Peps Persson

2:a plats av fyra stycken tävlande.  86 poäng.  Silver
2:a plats av tre stycken tävlande.  82,75 poäng.  Silver