Lagtävling 6+ och HTM i Linköping 2 maj 2011
Det här måste vara den roligaste freestyleresa jag varit på hittills. Carina, Pop, jag och Oscar drog iväg för att debutera med vårt lagprogram. Pop & Korn heter laget.

Vi kom på andra plats och det var superkul tyckte vi och fladdrade runt med våra rosetter och godispåsar till hundarna. Det var bara tre starter i klassen och de andra lagen var Erika med Oggie och Kanel och Linda med Holly och Ester. Förutom att det var jättekul hela tiden så fick vi, efter att ha läst domarens kommentarer, lite nya idéer till förbättringar i programmet. Det kommer att bli toppen.

Att träna lite tillsammans efter tävlingen gick jättebra med Oscar. Han var helt otroligt pigg hela dagen och hela kvällen. Lite stirrig var han dock när vi kom och lite skrämd blev han också av en lös hund, men annars var han nog lika glad som vi. Han tycker ju att det är så roligt att träna med
Pop & Korn
. Det är SÅ himla roligt att han hela tiden vill titta på vad DE gör samtidigt som vi kör programmet så lite svårt har han att koncentrera sig : ).

Carina och Pop
debuterade i HTM klass 1 och vann första pris. Här är de: