Freestylechampionat
Oscar i stugan.
Inger och Mango.
David, Oggie, Kanel, Erika och Willow.
Yvette och Madonna.
Det tredje certifikatet gav oss Svenskt FreestyleChampionat, SE FreeCH.
Jätteglad var jag såklart över championatet och sprang runt och flaxade med armarna. Vackert väder hade vi också och Oscar och jag bodde i en söt liten stuga utanför Tidaholm. Det här blev den första tävlingen efter ett uppehåll sedan i Maj och dessutom vår första riktiga utflykt sedan dess. Kul att träffa lite vänner och bekanta.

Programmet under lördagen
tyckte jag inte gick så bra, lite missar från både min och Oscars sida, men jag var nöjd ändå. Jag provade också att starta i HTM för första gången med ett program som jag själv tyckte var helt okej och lagom för klass 1. Vi har dock inte tränat det tillräckligt och positionerna blev inte så bra. Det är bara att träna vidare. Det blev i alla fall en uppflytt och det är jättekul att ha en klass till att tävla i.

En stundvis regning söndag
gav ett jättebra genomförande av programmet. Oscar lyssnade till varje vink från mig och timingen var bra. Oscar var pigg och glad och samtidigt lugn i sinnet och det är precis den balansen jag har eftersträvat med det här lite annorlunda typen av program än jag haft förut. Jämfört med senaste tävlingen i Maj så är jag verkligen nöjd.

Jag strök mig
från söndagens HTM-klass för att jag skulle komma hemåt lite tidigare. Ändå var jag så pass trött att jag glömde den röda pallen jag har som rekvisita på klubbens gräsplan. En ganska stor grej kan jag tillägga. Som tur var så var Linda så himla snäll att hon på något vis knölade in den i sin redan fullsmockade bil och tog den till Stockholm. TACK Linda!

Bilder från helgen

Lördag
Musik: Au printemps med Jasques Brél
Tredje placering av åtta tävlande.
24 poäng. Cert och CHAMPIONAT


HTM 1:
Musik: The Entertainer av Scott Joplin
Femte placering av tio tävlande.
22.05 poäng. Uppflytt


Söndag
Musik: Au printemps med Jasques Brél
Femte placering av nio tävlande.
23,20 poäng.