Första placering tre gånger i Habo, Jönköping
     bilder längre ner
En lyckad dag för mig och Oscar. Tre första placeringar; två gånger i freestyle med cert och en gång i heelwork klass 2 med uppflytt. Ena freestyletävlingen var en deltävling till Agria Freestyle Elite Challenge och vi har kvalat till finalen som går på My Dog i januari tillsammans med Sandra och Thyra som kom tvåa.

Vi startade tidigt hemifrån kvart i sex och åkte direkt från Heda till Habo. Tre tävlingar skulle gå under dagen med alla tre klasser i varje tävling; freestyle, heelwork och sist freestyle med AFEC kval. Sista tävlingen var jag rätt snurrig kan jag säga och Oscar höll på att förvirrat försöka bädda i det långa gräset före start - är det inte dags att sova nu? Han var ändå med mig men jag märkte att han var lite borta och själv var jag likadan. Det gick ändå bra.

Heelworken tyckte jag själv gick jättebra. Oscar var mer alert än på tidigare tävlingar och jag själv ser ju framstegen mycket tydligt som kanske är små i rörelserna men mer i hans energi. Han blir lätt lite sned i vissa positioner men målen för idag uppnådde vi absolut! Det ena var att få honom närmre mig då han lätt flyter ut lite både åt sidan, framåt och bakåt. Det andra var att han skulle vara alert och fokuserad genom hela programmet.

Det gick bra för fler än mig och Oscar. FreestyleChampionat tog både Erika Johansson med Oggie och Jimmie Lundgren med Donna idag för att nämna några som det gick bra för. Tack alla som arrangerade - SPKK med bla Maria och Renata - och alla som var där. Kul att mingla med lite freestylefolk igen.
Åsa och Zelda. Zelda såg ut att vara på ett toppenhumör.

Linda och Grizzly med första placering i heelwork klass 3. Sista tävlingen innan barnet ska komma.

Erika och Davids Kanel och Willow. De låg så snyggt alla tre på rad med en mops på varsin sida av Willow, men Oggie ville genast fram och hälsa på mig så bara hennes lilla knorr syns nertill : )