Första pris i fyra klasser under helgen
Den här påskhelgen har varit helt otrolig. Under skärtorsdagen fick jag massor av uppvakting på min födelsedag. En härlig blandning av hundar och människor. Och massor av blommor. Onödigt mycket människor tyckte nog Oscar men när Pop och Carina kom så blev han jätteglad och det blev dragkamp för fulla muggar.
Fredagen sov jag bort medans Oscar var ute med sin mormor. På lördagen åkte vi till Bro-Håbo BK för att tävla. På vägen dit skulle jag tanka då det var så gott som tomt i tanken. Jag hade stålar men tyvärr inga pengar på kortet. Tyvärr säger jag för jag provade fem olika bensinstationer och ingen av dem tog kontanter. På den sista dök jag på en man som handlade diesel åt mig på sitt kort. TACK för det! När vi väl kom till tävlingen trodde jag vi hade missat Htm-klassen men vi kom precis lagom till start : )

Med en hund som hellre ville kolla vilka monster som eventuellt satt i publiken än att titta på mig, blev det en första placering och Diplom i Htm klass 1. Freestylen gav också en första placering, då var han något övertaggad och ville springa direkt till belöningen genom att skynda sig förbi alla rörelserna : ) På söndagen kom vi i tid och hade flyttat upp till klass 2 i Htm. Denna gång var koncentrationen bra och vi vann även i denna klass med Uppflyttningspoäng. Sedan vann vi freestylen också! Till min stora förvåning. Men visst tyckte jag själv att det gick bra.

Oj, vilken helg. Jättekul har det varit. Jag älskar tävlingar under påsken eftersom det blir en påskfest som är rolig även för Oscar och som dessutom är på dagtid : ).
Tack Frida Binettte för fottograferingen.

Heelwork musik: Scott Joplin
Freestyle musik: Dolly Parton
Htm kl 1
1:a av 7
25,25 poäng Uppflytt Diplom
Freestyle 3
1:a av 3
22,70 poäng
Htm kl 2
1:a av 5
26,45 poäng Uppflytt
Freestyle 3
1:a av 7
27,65 poäng Certifikat