Med landslaget
Nathalie och Ayax, Ida och Monster, Ina och Oscar, Memea, Sandra och Thyra, Ulrika och Diva, Margareta och Trubbel, Lovisa och Trolla, Linnéa och Zolo och Carina och Pop.

Tre stycken landslagsträffar med dessa trevliga människor blev det under 2013. Det här är inte alla i laget då hela laget innefattar ett freestylegäng och ett heelworkgäng. På bilden är bara freestylegänget. Även detta år hade jag först tackat nej eftersom jag visste att jag inte skulle kunna åka på mästerskapen under hösten. Ledningen tyckte att jag skulle vara med i laget ändå och vara med på träffarna och det var jag gärna med på.

Första helgen på våren var jätterolig. Vi var på Stockholms hundsportcentrum i Upplands väsby. Vi körde våra programidéer inför varandra och gav tips och nya idéer efteråt i samband med att vi såg oss på film. Det roligaste under helgen var ändå när vi satte ihop en "harlem shake" alla tillsammans. Det var en utmaning från talanglaget i lydnad som hade gjort detsamma. Vi hade riktig roligt och tyckte att vi var klart bäst. : ) Vad som hände sedan med den filmen vi gjorde vet jag inte riktigt.

Andra helgen i Linköping hos Linköpings HU på sommaren var en ren workshop med Brigitte van Gestel som var på besök från Holland. Det var en bra kurs och vi var ute hela tiden i strålande väder. Lite väl strålande bara... hunden såg man till att skydda från solen men själv fick man ju solsting det är klart.

Den tredje helgen i Hyssna på Hallåhund på hösten blev för mig och Oscar att testa lite saker i träningen. Oscar tyckte av någon okänd anledning att golvet i det ena rummet, där vi körde programmen, var fruktansvärt obehagligt att ens beträda. Jag hade fullt sjå med att få honom att gå på golvet och det blev inte så mycket annat... Det var ruggigt väder men vi var ju inomhus i fina lokaler och det blev mycket kaffe denna helg. Förutom kaffet på dagen blev det biodynamiskt vin på kvällen som Carina och Göran bjöd på, direkt från Holland där de just varit på EM i freestyle.