SM i Rallylydnad 2016

Foto: Carola Haag
Oscar kvalade till SM i med i snitt 99,4 poäng av max 100.
50 ekipage kvalar och vi hamnade som nr 11. Under kval-perioden som pågår under ett år före SM är alltså dessa ekipage de som fått de högsta poängen på årets tävlingar.     Bilder ⇓

SM i Lydnad och Rallylydnad hölls på Norrtälje IP. En helg full av spänning med långa startfält och en tävling som varade i tre dagar. Kvaltävlingen på lördagen gick finfint för oss med 97,8 poäng och finalplats. Känslan var toppen och jag var supernöjd! Vi landade på en sjundeplacering totalt.

SM i lydnad och rallylydnad 2016 var ett gemensamt arrangemang. Allt var mycket professionellt. Många hjälpsamma och trevliga funktionärer i gula och blåa tröjor. Blommor och koner i gult och blått. Till varje rallylydnadsekipage spelades musik vid ingången på plan vald av ekipaget själva. Stämningen var hög. Tältplatser var utmarkerade runtom planen och man blev tilldelad en plats. Mycket bra! Veterinärbesiktining, tältuppsättning och invigning var på fredagen medan tävlingarna var på lördag och söndag. Gott om tid för att installera sig med andra ord.

Bilder nedåt.
Foto: Desiree Englöf
Foto: Desiree Englöf